О нама

Хотел ,,Шицо,, представља први приватни хотел у Бијељини, а почео је са радом у децембру 1996.

      Налази се у строгом центру града, у улици Патријарха Павла бр. 3 неколико метара од зграде градске Скупштине, Музеја Семберије, Центра за културу, великог тржног центра Емпориум, велелепног здања Манастира Св. Василија Острошког, итд. Иако лоциран у самом средишту овог града, хотел представља идеално мјесто за одмор, али истовремено пружа и могућност да све пословне активности завршите у веома кратком времену.

     Хотел „Шицо“ је категорисан као Гарни хотел са 3 звијездице, и посједује 18 луксузно опремљених соба. Свака од ових соба садржи ТВ са кабловском телевизијом, WiFi, клима уређај, мини бар.

.

       Kонтинентални доручак за госте хотела служи се сваког јутра у времену од 6.3о до 10.оо часова. Гости хотела су у могућности да користе услуге као што су  услуга као што су прање и пеглање веша, и слично. Такође хотел посједује и кафетерију са баштом која се налази у приземљу објекта.

        Особље рецепције ради нон-стоп и може вам дати корисне информације о околини.

   

        За госте хотела обезбјеђено је и паркинг мјесто на паркингу одмах до хотелске зграде који је под видео надзором и надзором чувара 24 часа дневно.

Хотел посједује и конференцијску салу, капацитета до 40 особа у којој су се одржавали многи семинари, презнетацје и састанци. У самом објекту зграде хотела налазе се просторије Kомерцијалне банке.

Bosnian BS English EN Serbian SR